Reunió d’AVELA amb Toni Such

Reunió d’AVELA amb Toni Such

El passat dimecres 20 d’abril es van reunir el President i el Secretari d’A.V.E.L.A (Associació Valenciana d’Entitats Locals Autònomes) Jordi Sanjaime i Juan Botella, respectivament, amb el Director General d’Administracions Públiques, Toni Such. El President i el Secretari d’A.V.E.L.A van estar acompanyats de la regidora de l’Ajuntament d’El Mareny de Barraquetes, Marisa Carbó i de l’alcalde d’El Perelló Andrés Fernandez.

A la reunió, Toni Such va informar els presents que es va a iniciar un procés de modificació legislativa. Per part de les Entitats Locals Autònomes ja se li va traslladar un document per a treballar en una nova legislació on les E.L.A isquen afavorides i siga una legislació d’acord amb els problemes de les E.L.A. i als nous temps.

Per part del Director d’Administracións Públiques, Toni Such, i per part de la Generalitat Valenciana, es va mostrar amb molt bona voluntat i es va comprometre a treballar de valent per a què la situació de les Entitats Locals Autònomes millore per a benefici d’aquestes i dels seus habitants.