Reunió amb Isabel García, Diputada de Joventut, Esports i Igualtat.

Reunió amb Isabel García, Diputada de Joventut, Esports i Igualtat.

Aquest matí, a la Diputació de València ha tingut lloc una reunió amb la Diputada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García. A la reunió han assistit l’alcalde, Jordi Sanjaime, la regidora d’Educació, Cultura, Sanitat, Festes i Serveis Socials, Marisa Carbó i el regidor d’esports, Iván Peruga.

L’alcalde i els regidors li han transmés a la diputada la importància i les necessitats del nostre poble en matèria d’esports, a més, li han explicat totes les activitats esportives ja consolidades al nostre poble (Volta a Peu, Open de Frontenis, Esdeveniment Trick and Roll, Ruta en bici) i d’altres futures activitats que esperem es puguen dur a terme. La diputada, per la seua part, ha explicat la disponibilitat econòmica per part de la Diputació, les ajudes, subvencions i plans esportius que prompte eixiran a la llum i futurs patrocinis. Com sabeu, el passat 30 de Setembre ja es va tindre una primera reunió, en la que es tractaren alguns temes, entre altres, la de transformar una pista de futbet amb gespa artificial.

L’alcalde i els regidors també li han fet saber la importància de les polítiques d’igualtat al nostre poble. La diputada ha manifestat que des de la Diputació de València s’ajudara a l’elaboració d’un Pla d’Igualtat, així com a l’elaboració de cursos, incidint en temes de violència de gènere, diversitat i col·lectius LGTB, entre altres…