PER LA PROTECCIÓ DE LES NOSTRES PLATGES

PER LA PROTECCIÓ DE LES NOSTRES PLATGES

Dissabte passat va tindre lloc una manifestació a la platja del Mareny de Barraquetes per a expressar el seu desacord amb les partions i la llei de Costes. La protesta, que ha transcorregut amb total normalitat, es va iniciar a les 20 hores davant de la posta sanitària i va finalitzar amb diversos parlaments. La pancarta que encapçalava la manifestació tenia com a lema «Per la regeneració de les platges». La realitzada al Mareny de Barraquetes és una de les concentracions i manifestacions realitzades simultàniament aquest dissabte en 40 poblacions del litoral valencià, de Múrcia i d’Almeria.

En aquest cas, la manifestació estava organitzada per la plataforma local l’ANIMA (Associació Natura i Medi Ambient del Mareny de Barraquetes) i va ser convocada pel Moviment Mediterrania i els ajuntaments del Mareny de Barraquetes i El Perelló.

Des de l’ajuntament del Mareny portem temps treballant en aquest problema, des del temporal Gloria i veient tota la problemàtica que hi havia amb costes sobre la reparació dels passejos i la regeneració de les platges hem mantingut reunions per a abordar aquesta problemàtica i continuarem lluitant activament perquè donen una solució a aquest problema. També volem agrair a l’associació local L’ANIMA la seua col·laboració i ajuda per a junts tindre més força i tractar que una vegada per totes Demarcació de Costes ens escolte i solucione aquesta situació que afecta tantes persones.

A continuació us deixem un link amb notícies de les manifestacions en altres localitats.

Cientos de personas protestan en Dénia contra la Ley de Costas

https://www.laopiniondemurcia.es/comunidad/2022/08/06/decenas-vecinos-costas-murcianas-salen

https://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/castellon

https://www.facebook.com/Guardamar-Babilonia

https://twitter.com/epmediterraneo