Pablo Seguí visita les obres del passeig peatonal

Pablo Seguí visita les obres del passeig peatonal

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, va visitar aquest dimecres les obres de connexió per als vianants entre el Mareny de Barraquetes i el càmping Les Palmeres, i veure in situ com avancen les obres i el seu desenvolupament.

El projecte del passeig peatonal compta amb un pressupost de 185.000 euros orientada al trànsit segur de vianants i bicicletes i que es preveu que estiga acabada al desembre. Un projecte que és una reivindicació de molts anys i que com bé ha afirmat el nostre alcalde Jordi Sanjaime «per aquest tram de carretera hi ha una gran afluència de gent, sobretot a l’estiu, ja que tenim prop la gent que estiueja al càmping de Les Palmeres, a més de la gent que viu a Motilla i Les Palmeres. Aquest projecte serà beneficiós per a tots, tant per als vianants com per al comerç del Mareny».

Per la seua banda, el diputat de carreteres Pablo Seguí ha afegit, entre altres coses que «aquest projecte entra dins de la política que es treballa a la Diputació de València, en l’àrea de carreteres, en treballar per a augmentar la seguretat vial, on aquest passeig servirà també per a descongestionar el trànsit», ja que vindre a la nostra localitat a peu o en bicicleta serà una alternativa més segura amb aquestes obres.