El Mareny de Barraquetes presenta la final de la Copa d’Espanya de Patinatge Freestyle

El Mareny de Barraquetes presenta la final de la Copa d’Espanya de Patinatge Freestyle

Aquest cap de setmana el Mareny de Barraquetes disfrutarà de les millors patinadores i els millors patinadors freestyle. Aquest cap de setmana es celebra la final de la Copa d’Espanya de patinatge freestyle al Poliesportiu Municipal del Mareny de Barraquetes.

Aquest dimarts 12 de setembre s’ha presentat l’event amb una roda de premsa a l’ajuntament on Jordi Sanjaime, alcalde del Mareny de Barraquetes; Iván Peruga, regidor d’esports; Salvador Català, president de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana (FPCV) i Javier Ferrando, president del comité Freestyle de la FPCV han explicat en qué consistirà l’event i l’evolució que ha tingut.
La Copa d’Espanya de patinatge consta de 3 etapes, la  es va celebrar a Cáceres, la  a Tarragona i la tercera i última es celebra al Mareny de Barraquetes. Cal destacar la importància d’aquesta etapa, ja que és la final, on competiran els 140 millors patinadors de tota espanya en les disciplines de ‘Derrapes’, ‘Speed Slalom’, ‘Classic y jam’, ‘Salts’ i ‘Batle’. Hi ha alguns que tornaran directament des de Xina on estan competint al campionat del món. A més, acudiran clubs de tota Espanya per veure aquesta competició, que omplirà el poliesportiu del Mareny de Barraquetes d’esport, competició al més alt nivell i de molta festa. Les proves es disputaran des de les 9 del matí de dissabte fins a les 9 de la nit; i des de les 9 de dissabte fins a les 16.30 hores, moment en el qual es preveu l’acte de lliurament de premis.

Aquest event va començar fa uns 5 anys amb una xicoteta exhibició com un atractiu més que donar a les activitats del “Juliol Esportiu” que organitza l’ajuntament, i a poc a poc ha anat pujant de nivell i qualitat per a acabar en aquesta Copa d’Espanya.