L’Ajuntament del Mareny suspèn la VII Fira Tasta El Mareny

L’Ajuntament del Mareny suspèn la VII Fira Tasta El Mareny

L’Ajuntament del Mareny de Barraquetes ha pres la decisió de suspendre la VII edició de la Fira Tasta El Mareny prevista per al 26, 27 i 28 de juny. La situació a la qual ens enfrontem amb aquesta crisi mundial fa inviable la celebració d’aquest esdeveniment en les condicions òptimes que tots desitjàvem.

Ha sigut una decisió difícil de prendre per a l’equip de govern, per la importància que té per a l’entitat local menor i l’impacte econòmic que representa, ja que no sols participen comerços del poble, també tenim comerços d’altres localitats que venen a donar a conéixer el seu producte. Però, considerant les mesures restrictives que havíem de prendre per a la celebració de la fira, ja que es tracta d’un esdeveniment amb molta aglomeració de persones, i vetlant pel més important, que és la salut i benestar de tota la gent que visita la nostra fira, ens hem vist obligats a prendre la decisió de suspendre aquesta edició i començar a treballar en l’edició del 2021.

Esperem al 2021 poder celebrar la nostra fira sense aquesta pandèmia, amb alegria, ganes de festa, ganes de promocionar els nostres productes, amb un molt bon ambient i respectant totes les mesures que es puguen prendre.