La V Ruta en Bici tanca el Juliol Esportiu

La V Ruta en Bici tanca el Juliol Esportiu

El passat dissabte 30 de Juliol va tindre lloc la V Ruta en Bici al Mareny de Barraquetes, una ruta en bici que ja s’ha consolidat al calendari del Juliol Esportiu, i que any rere any acull un centenar de participants. Enguany, l’edició era benèfica amb AFASU (Associació Familiars de Malalts d’Alzheimer de Sueca), i la inscripció de 2 € va destinada íntegrament a aquesta associació.

El recorregut d’aquesta edició és el mateix que en les últimes i transcorre per dins dels arrossals. L’eixida es va realitzar des del Poliesportiu municipal, seguint per C/Séquia, Cano Garrofí, Mota San Pau, Travessía dels Bassals, Camí de l’embarseret, camí Mareny fins a acabar novament en el Poliesportiu. Una vegada finalitzada la ruta, es va repartir entre tots els participants orxata i fartons, col·laboració del Forn Iborra, i es va sortejar una bicicleta i dos cascs entre els assistents que estaven inscrits a la ruta.
Els guanyadors dels regals van ser Sílvia Capellino Cortés i Pepita Crespo dels cascs i Domingo Sebastià Pastor de la bicicleta.

Des de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes volem donar les gràcies a tota la gent que va participar en la V Ruta en Bici, ja que poguérem gaudir d’un passeig pels arrossals amb unes vistes precioses com podreu comprovar a les fotos. Ara toca treballar ja en l’edició de l’any que bé!