La JLF presenta la nova Fallera Major i cort d’honor a la Corporació Municipal

La JLF presenta la nova Fallera Major i cort d’honor a la Corporació Municipal

Com és habitual els últims anys, la Junta Local Fallera de Sueca va presentar la nova Fallera Major de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes i la seua cort d’honor a la Corporació Municipal del nostre Ajuntament.

Maria Viñoles, i la seua cort d’honor Noèlia Tena, Maria Baixauli, Aida Vendrell, Núria Navarro, Alba Guillem i Mireia Ferri, junts als membres de la Junta Local Fallera, van ser rebuts per l’alcalde del Mareny de Barraquetes Jordi Sanjaime, la regidora de Festes Marisa Carbó i el regidor de Joventut Ivan Peruga.

L’acte va començar amb les paraules del president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis, qui es va mostrar molt agraït per l’acollida de la corporació municipal. Per la seua part, l’alcalde del Mareny de Barraquetes va agrair la visita de la Junta Local Fallera i les seues representants, i va reiterar el compromís i l’ajuda per part d’aquest ajuntament en tot el que siga necessari, ja que les falles són unes festes que formen part de la nostra identitat com a poble, i que tenim la sort de comptar amb una falla, la Falla Sol i Tarongers.
Des d’aquest ajuntament volem donar l’enhorabona a la Fallera Major i la seua cort d’honor, així com a la Junta Local Fallera, per tot l’esforç i el treball que dia a dia fan per la festa de les falles. Per últim, desitjar que aquest exercici 2016-2017 siga especial i que estiga ple de bons moments.