Jornada Província de València sobre Ajudes als Municipis, Polítiques socials i Serveis de l’FVMP

Jornada Província de València sobre Ajudes als Municipis, Polítiques socials i Serveis de l’FVMP

Aquest matí a les 11.00 hores en la sala d’actes del Museu Valencià de la Il·lustració i Modernitat – MUVIM- de València s’ha organitzat una Jornada Província de València sobre Ajudes als Municipis, Polítiques socials i Serveis de l’FVMP. A l’acte han assistit l’alcalde Jordi Sanjaime i Vivó i la regidora Marisa Carbó i Ferrando en representació de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes.

En la jornada, el director general d’Administració Local, Antoni Such ha informat als assistents de les línies d’actuació i de les ajudes als xicotets municipis. Alberto Sanchis, director general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana ha comentat les actuacions sobre pobresa energètica i pèrdua de l’habitatge per no poder atendre el pagament del lloguer. Vicent Gil, secretari general de l’FVMP ha comunicat els serveis posats en marxa per la nova FVMP (xarxes, programes europeus…).

La jornada ha estat dirigida a les autoritats electes locals i tècnics de l’Àrea de Serveis Socials i personal tècnic al servei de l’Administració local.