Jordi Sanjaime Vivó, nou President d’A.V.E.L.A. Associació Valenciana d’Entitats Locals Autònomes

Jordi Sanjaime Vivó, nou President d’A.V.E.L.A. Associació Valenciana d’Entitats Locals Autònomes

Ahir dijous 25 de Febrer, a l’Ajuntament de l’Entitat Local Autònoma d’El Ballestar, va tindre lloc una Assemblea General Ordinària d’A.V.E.L.A. (Associació Valenciana d’Entitats Locals Autònomes), on es van reunir alcaldes i representants de les 7 Entitats Locals Autònomes de la Comunitat Valenciana: El Ballestar, La Barraca d’Aigües Vives, Mareny de Barraquetes, El Perelló, La Llosa de Camacho, La Xara i Jesús Pobre.

Un dels punts a tractar, entre d’altres, va ser l’elecció dels nous president i secretari d’aquesta associació, ja que l’actual president Jose Miguel Fos Alberola, havia dimitit recentment com alcalde de la seua localitat, El Perelló, i també com a president d’A.V.E.L.A. Els membres d’A.V.E.L.A. van proposar a l’actual secretari de l’associació, Jordi Sanjaime, com a nou president, i a Juan Botella (El Perelló) com a nou secretari.

Per tant, l’alcalde del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime i Vivó, és el nou President de l’Associació Valenciana d’Entitats Locals Autònomes, A.V.E.L.A. Una associació que dia a dia lluita pels drets de totes les Entitats Locals Autònomes de la Comunitat Valenciana, i que defensa els seus interessos a tot el territori espanyol, com s’ha anat demostrant a totes les reunions i manifestacions organitzades des de la F.E.E.M.