Éxit en la I Màster Benèfica de Zumba al Mareny de Barraquetes

Éxit en la I Màster Benèfica de Zumba al Mareny de Barraquetes

 

El passat 29 de Juliol, i com a novetat dins del ja consolidat Juliol Esportiu, es va celebrar al Poliesportiu Municipal la I Màster de Zumba al Mareny de Barraquetes, aquest primer any en benefici de Càritas. Un esdeveniment que va servir per a tancar el Juliol Esportiu, juntament amb la V Ruta en Bici, encara que els esdeveniments esportius no acaben ací i hi han programats alguns més per a Agost i Setembre.

La Zumba és una disciplina fitness originària de Colòmbia que utilitza dins de les seues rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba. En els últims temps, s’ha ficat molt de moda practicar Zumba, i és un habitual de les activitats de gimnàs i la realització de Màsters.

La I Màster de Zumba al Mareny de Barraquetes va començar a les 19.30 hores i va finalitzar al voltant de les 21 hores, i va estar impartida per la suecana Mònica Carrasquer Garcia, Tècnica en activitats física-esportives. A l’esdeveniment van assistir més de 90 participants, que van aportar el seu granet d’arena amb els 2 kg de menjar no perible que consistia la inscripció. En total, més de 200 kg de menjar no perible es portaran a Càritas Sueca, ja que a més dels participants, gent que no va assistir a l’acte també va voler col·laborar aportant menjar. Per part de l’Ajuntament, es va facilitar a tots els participants aigua i una gorra per a aguantar millor la calor.

La I Màster de Zumba al Mareny de Barraquetes va ser tot un èxit, és per això que des de l’Ajuntament ja s’està treballant a fer una segona edició al pròxim any, a més d’intentar incorporar la zumba a les activitats que es realitzen durant l’any al poliesportiu.