Els autònoms i pimes Mareny de Barraquetes rebran 23.863,18 euros del Pla Resisteix de la Generalitat

Els autònoms i pimes Mareny de Barraquetes rebran 23.863,18 euros del Pla Resisteix de la Generalitat

La Generalitat va anunciar la setmana passada un nou paquet de mesures econòmiques per a ajudar a les empreses valencianes. Sota la denominació de Pla Resisteix, el Govern valencià ha articulat quatre blocs d’ajudes.

Un d’ells és el fons de cooperació municipal anomenat línia d’ajudes Parèntesis que s’ha dotat amb un total de 160 milions d’euros aportats des de la Generalitat, la Diputació i cada ajuntament.

En el cas del Mareny de Barraquetes, el total a repartir en aquesta línia d’ajudes serà de 23.863,18 euros dels quals l’ajuntament aporta 3.584,88 euros de recursos propis, la Generalitat aporta 14.936,98 euros i la Diputació de València 5.377,32 euros; Aquestes ajudes es podràn gestionar al nostre ajuntament a través de l’Agència de Desenvolupament Local.

L’Ajuntament del Mareny de Barraquetes, com a entitat local menor, ha coordinat aquestes ajudes amb l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sueca, per a poder gestionar-les directament i que es puguen realitzar els tràmits en el mateix consistori. 

Quan es publique el decret en el Diari Oficial de la Generalitat, l’Ajuntament informarà a través dels seus canals habituals del procediment a seguir per a sol·licitar i tramitar aquestes ajudes emmarcades en el Pla Resisteix de la Generalitat.