El Mareny donant suport a Fortaleny amb el seu Campionat Mundial de Pesca

El Mareny donant suport a Fortaleny amb el seu Campionat Mundial de Pesca

El nostre Ajuntament va estar, el passat dijous 30 de març, donant suport a l’Ajuntament de Fortaleny en el seu 1er Campionat del Món Cebadors Clubs de pesca. A l’acte de presentació hi van assistir l’alcalde Jordi Sanjaime i el regidor d’esports Iván Peruga.

L’acte va començar a les 18 hores de la vesprada a les portes de l’Ajuntament, on les autoritats municipals de Fortaleny, de la Guardia Civil, religioses i alcaldesses, alcaldes i regidors d’altres pobles de la Ribera Baixa, acompanyats de la banda Santa Cecília de Fortaleny anàrem fins a les instal·lacions de l’Escola de Pesca, situades a la vora del riu Xúquer. Una vegada es van arreplegar les autoritats de la Federació Valenciana i Espanyola de pesca es va acompanyar als 31 equips participants fins a l’auditori, on es va produir la presentació.

Cal destacar la gran participació i repercussió d’aquest campionat mundial, ja que fins a 16 països participen: Ucraïna, Sud-àfrica, Rússia, Romania, Portugal, Itàlia, Irlanda, Anglaterra, Hongria, Holanda, França, Eslovàquia, Bèlgica, Àustria, Alemanya i Espanya, formen part dels 16 països que aporten els 31 equips al campionat. Cada país participant estava acompanyat de fallers i falleres de la Falla Foc i Tradició de Fortaleny, que feien d’abanderats de les insígnies i banderes de cada país.

Des de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes volem donar l’enhorabona a l’Ajuntament de Fortaleny, especialment a la seua alcaldessa Juani Clos, per l’esforç i dedicació per celebrar un campionat d’aquesta envergadura, de segur que no serà l’últim!