Curs «Posiciona el teu comerç en el cercador de Google» el 27 de Setembre

Curs «Posiciona el teu comerç en el cercador de Google» el 27 de Setembre

L’Ajuntament del Mareny de Barraquetes juntament amb el Consorci de la Ribera organitzen el curs «Posiciona el teu comerç en el cercador de google», enfocat a tot tipus de comerços interessats en possicionar el seu negoci a internet. El curs es realitzarà el 27 de Setembre a les 14:00 hores a la biblioteca municipal.

Google My Business és l’eina gratuïta imprescindible per a aquells negocis que atenen els seus clients en una ubicació o zona de servei determinada. Les empreses verificades que apareixen en Google tenen el doble de probabilitats que els usuaris les consideren de confiança, a més de facilitar-los com arribar, contactar de manera ràpida i observar les opinions d’altres clients.

Amb aquest taller pràctic, farem un repàs als principals punts claus de l’eina:

– Com actualitzar i optimitzar la informació/dades exactes sobre la teua empresa amb l’objectiu de millorar la teua fitxa de client.

– Com interactuar amb els teus clients de la millor forma pujant fotos, ofertes i consultant ressenyes. També aprendràs trucs per a aconseguir ressenyes de manera natural.

– Com fer anuncis basats en la ubicació del teu negoci.

– Com interpretar les estadístiques de l’eina.

En definitiva, millorar la presència en línia de la teua empresa perquè puguen trobar-te nous clients i escalar posiciones SEO local en les SERPS de Google i atraure a més clients amb ressenyes i valoracions.

 

Inscripcions en aquest enllaç o enviant un correu a mareny_info@gva.es