Crònica V Obert Frontenis Mareny de Barraquetes

Crònica V Obert Frontenis Mareny de Barraquetes

Un any més, i com ja és habitual dins del Juliol Esportiu, s’ha celebrat el V Obert de Frontenis al Mareny de Barraquetes que organitza el Club Frontenis Mareny de Barraquetes i que patrocina l’Ajuntament.

Des del dilluns 18 fins al dissabte 23 un total de 16 parelles van demostrar la seua qualitat i van oferir un espectacle inigualable. El poliesportiu del Mareny respirava festa i un gran ambient d’esport. L’obert va començar amb una fase de grups, els 1rs i 2ns classificats de cada grup formaren el quadre principal, mentre que els 3rs classificats de cada grup formaren les semifinals de consolació. Els membres integrants del quadre principal disputaren els quarts de final, semifinal i acabant amb la gran final.

Divendres començava el plat fort de l’open, on a la nit, i després de finalitzar les partides, es va organitzar un sopar de germanor entre tots els equips que participaren. El dissabte va ser el dia gran, al matí es disputaren les semifinals del quadre principal i les de consolació, deixant per a la vesprada les dues finals de l’obert. Una vesprada de dissabte ESPECTACULAR, on grans i menuts poguérem gaudir d’un gran ambient i d’unes partides que entusiasmaren a tota la gent que es va arrimar a veure l’obert. L’obert va quedar així:

GRAN FINAL

FINAL CONSOLACIÓ

CAMPIONS

Carles i Sergi

Jose i Felipe

SUBCAMPIONS

Toni i Josep

Esteban i Benja

Un any més, el Club Frontenis Mareny de Barraquetes ha demostrat que sap com organitzar un Obert de 10! Des de l’Ajuntament volem donar l’enhorabona a tot el club per l’organització, ja que ha tingut en compte tots els detalls i ha treballat per a què tots els assistents gaudiren. Des d’ací, els donem les gràcies per tindre el club més viu que mai, i sens dubte continuarem ajudant al club en tot el possible des d’aquest Ajuntament. Gràcies a tots per participar i ens veiem l’any que bé amb el VI Obert!