COMUNICAT PLATJA

COMUNICAT PLATJA

En primer lloc, des de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes volem demanar disculpes a tota la gent que és usuària de la nostra platja per algunes coses que no han estat a punt per a l’estiu. Aquestes obres o serveis no són qüestió de l’ajuntament, i moltes ja estaven previstes i estan adjudicades.

Començant per l’enllumenament del passeig, cal explicar que aquest ajuntament s’ha vist en una situació complicada, ja que a causa de la problemàtica que va sorgir amb la Diputació de Valencià, ens quedarem sense tècnics per uns mesos, la qual cosa va retardar tot el projecte i va impossibilitar que es portara avant en les dates previstes. Una vegada es va poder adjudicar l’obra al mes de juny, l’empresa adjudicatària de l’obra ens va informar que no hi havia material per a poder començar. Hem de recordar que hem passat i encara estem passant una pandèmia, i la majoria d’empreses de subministraments treballen baix demanda. L’obra que està prevista i adjudicada és renovar l’enllumenament de tot el passeig amb fanals que donen llum tant al passeig com fins a la platja, en aquest cas en la platja fins a les 12 de la nit. Una vegada que l’empresa ens informe que ja disposa del material es començarà de seguida l’obra.

També volem informar que una altra obra que hauria de haver començat en abril era la de la renovació del parc infantil a la platja. L’obra consisteix en un parc infantil nou amb un vaixell per als menuts i una zona recreativa i de descans per a la gent més major. Aquesta obra va tindre un problema tècnic que va fer que tornara a començar tot el procés d’adjudicació, la qual cosa retarda el començament.

A més a més, també està previst que per a abans de l’estiu de l’any que ve comence l’asfaltat del carrer de la Mar, el soterrament dels cables de l’enllumenament públic, la renovació dels fanals i el passeig de vianants a la platja nou, a més començar a reparar les voreres de molts carrers de la platja.

També es col·locarà un cartell identificatiu que adjuntem en foto a l’entrada de la platja on fique Mareny de Barraquetes i una zona nova d’aparcament de bicicletes.
En el tema de l’escala que tots heu vist, cal explicar que totes les escales i accessos de fusta que hi ha per la platja d’El Perelló i Sueca, no els han pagat aquests ajuntaments tal com ha dit molta gent, ho va fer l’empresa adjudicatària de l’obra del passeig. Aquesta empresa se’n va anar deixant la feina per acabar, i l’escala amb l’accés a la platja que s’ha ficat al Mareny ho ha hagut de pagar el nostre Ajuntament per a poder tindre l’accés, ja que com repetim aquesta empresa se’n va anar deixant la feina per acabar. Aquesta escala es va haver de fer “a mida” pel desnivell que tenim a la platja, i aquestes mides s’havien d’agafar una vegada estiguera acabada la coronació del passeig. Des que es va acabar la coronació del passeig fins que s’ha ficat l’escala s’ha tardat 20 dies. Tornem a demanar disculpes per no poder anar més de pressa en les obres, però sabeu que tant el passeig com la platja són propietat de la Demarcació de Costes, no de l’Ajuntament, i a més estem dins del Parc Natural de l’Albufera, i és necessita l’autorització de les dues administracions per a poder tirar avant l’obra.

Sabem que és un estiu complicat, que estem encara en pandèmia i totes les conseqüències que estan patint tant les administracions com les empreses a causa del Covid-19 i la falta de material. Des de l’Ajuntament tornem a demanar disculpes per tots els retards que s’estan ocasionant i que s’escapen de la nostra competència. Aprofitem també per a dir que l’Ajuntament està obert per a qualsevol persona que vulga vindre a interessar-se pels problemes que s’estan tenint i s’informarà de tot.

BON CAP DE SETMANA.