Balanç final d’any i felicitació

Balanç final d’any i felicitació

Finalitza l’any, i des de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes volem fer un balanç del que ha sigut aquest 2017 per a aquest ajuntament, i desitjar-vos a tots un FELIÇ ANY 2018, on esperem que siga un any ple d’alegries per a tots vosaltres
Un any on hem seguit treballant perquè els veïns i veïnes del Mareny, i tota aquella gent que vinga a visitar-nos, estiga orgullosa de viure i vindre a la nostra localitat. Un any on hem continuat treballant perquè el nostre poble continue avançant, continue creixent; un 2017 on hem estat lluitant perquè l’economia del nostre ajuntament continue millorant i els veïns i veïnes del nostre poble tinguen un millor present i futur.

I tot açò ho hem fet:

CONTRIBUINT amb les ASSOCIACIONS I ENTITATS LOCALS, tan materialment com econòmicament a Jubilats i Pensionistes, Ames de Casa, Falla Sol i Tarongers, AMPA, Club Frontenis Mareny, Comerciants, Associació de Llauradors i Jornalers, Església…

CONTRIBUINT amb el COMERÇ LOCAL, amb la realització de diferents activitats per a potenciar el nostre comerç i que la gent compre al nostre poble. Potenciant activitats com la FIRA DE COMERÇ I TURISME.

CONTRIBUINT amb el TURISME, millorant els serveis i neteja de la nostra platja, la seua accessibilitat, etc.

CONTRIBUINT amb les FESTES PATRONALS, dotant als FESTERS d’ajuda econòmica i material.

CONTRIBUINT amb ACTIVITATS LÚDIQUES com les activitats de l’estiu (cine a la platja i poliesportiu, exposició de patchwork, berenar de dones, musicals, concerts, llibres solidaris, etc.

CONTRIBUINT amb l’ESPORT amb la ja consolidada Volta a Peu, Open de Frontenis, Ruta en Bici, Campionats Nacionals de Patinatge, Màster de Zumba, etc.

CONTRIBUINT amb l’EDUCACIÓ, millorant en el que és possible per part del nostre ajuntament l’escola, subvencionant diferents millores com el ombratge del pati, pintura, compra de material, etc.

CONTRIBUINT a una millora de l’economia de l’ajuntament i dels serveis amb les competències de Fems i enllumenament públic, amb els Nous convenis hem aconseguit que disminuïsca considerablement la despesa que ens costava quant ho portava SUECA.

– I CONTRIBUINT a la millora del nostre poble LLUITANT a través d’AVELA (Associació Valenciana d’Entitats Locals Autònomes), des de la FVMP (Federació Valenciana de Municipis i Províncies) i des de la FEEM (Federación Española de Entidades Locales Menores) per a evitar la desaparició del nostre poble, i donar-li un millor present i futur a la nostra localitat i la gent que viu en ell.

A més, continuarem condemnant en tots els plenaris com fins ara la violència de gènere, els atemptats terroristes (com els islamistes que estem sofrint últimament) i qualsevol altre tipus de violència.

LA CORPORACIÓ MUNICIPAL US DESITJA UN FELIÇ ANY 2018!
I EL PRÒXIM ANY, MES I MILLOR!