Balanç activitats estiu 2017

Balanç activitats estiu 2017

Una vegada acabat l’estiu, toca fer balanç de les activitats realitzades durant aquests mesos de Juliol i Agost. Ha sigut un estiu carregat de moltes activitats, on des de l’Ajuntament hem intentat oferir-vos unes activitats per a tot el món i tots els gustos. Començarem amb la nostra Volta a Peu, que ja és una habitual i una de les cites importants al calendari runner. Hem seguit amb festa fallera junt amb la nostra falla, la Falla Sol i Tarongers. Cines a la platja i al poliesportiu, concert de bandes, Ateneu´Big Band, el VI Obert de Frontenis, màster de zumba, ruta en bici, activitats a la platja, berenar de dones, l’exposició de patchwork, disco per als menuts, el musical que sempre ompli el nostre poliesportiu, la venda de llibres solidaris, el concert als jardins de l’ajuntament, etc.

Com tots els anys, hem intentat omplir tots els caps de setmana d’estiu amb activitats diverses, on han estat presents tant les activitats esportives, com culturals, solidàries, lúdiques… Des de l’Ajuntament esperem que us hagen agradat tots els actes que hem organitzat i que el pròxim estiu vinga carregat de més activitats!

Però, açò encara no ha acabat, i és que començarem l’estiu amb un esdeveniment fort com és la Volta a Peu, i l’acabem amb un altre esdeveniment important. I no és altre que la Final de la Copa d’Espanya de patinatge freestyle. El 16 i 17 de Setembre ens visitaran federacions de tot el territori nacional per veure qui es proclama campió de la Copa d’Espanya, un event on el nostre poble s’omplirà de festa, dels millors patinadors i dels millors clubs i federacions que ens visiten.