A.V.E.L.A. es reunix amb el President de la Diputació de Castelló

A.V.E.L.A. es reunix amb el President de la Diputació de Castelló

El passat divendres 10 de Juny, el President d’A.V.E.L.A Jordi Sanjaime, junt amb el secretari Juan Botella, es van reunir amb Javier Moliner Gargallo, President de la Diputació de Castelló. A la reunió també van assistir Victor Gargallo Bel i Sergio Cervera Bel, alcalde i regidor de l’entitat local autónoma d’El Ballestar (Castelló).

El motiu de la reunió va ser, en primer lloc presentar l’associació al President de Castelló, tal com es vol fer amb els respectius presidents de diputacions de Valencià i Alacant, i explicar-li els motius de la seua creació i dels problemes que dia a dia pateixen les Entitats Locals Autònomes. Un dels punts principals va ser el fet d’incloure a les Entitats Locals Autònomes en totes les subvencions, igual que un municipi, ja que en moltes subvencions encara no estem contemplades.

També se li va explicar al president la importància d’una Entitat Local Autònoma, ja que som l’administració més propera al ciutadà, i la prestació de serveis no sempre es pot realitzar de la millor forma per problemes com el finançament, subvencions, etc.

Per la seua part, el President de la Diputació de Castelló va mostrar el seu suport a El Ballestar i a la resta d’Entitats Locals Autònomes, així com va agrair la visita d’A.V.E.L.A i es va comprometre a ajudar en tot el que siga possible a aquesta associació i a les Entitats Locals Autònomes.